• Menu

Jij wil REIZEN en wij snappen dat

Jij staat op het punt om de wereld te ontdekken. Al die prachtige plekken, kleurrijke mensen en bijzondere ervaringen… Daar word je toch blij van?

Reizen is namelijk het mooiste wat er is… 

Het verrijkt je. Het verroert je. Het neemt je mee naar nieuwe werelden. Een wereld waarin jij ook de baas bent over hoe jij je leven leidt. Wanneer je opstaat. Waar je slaapt. Wat je gaat doen en met wie.

Reizen opent een wereld van ongekende mogelijkheden en ervaringen.

Wat jij ook van plan bent, Backpackcentrale zorgt met inspirerende, informerende en vermakelijke artikelen dat jij:

  • De allerleukste plekjes ontdekt…
  • Verliefd wordt op de de wereld…
  • Jouw droomreis  zorgvuldig voorbereidt…
  • Vol vertrouwen en met een gezonde dosis lef de wijde wereld intrekt… 
  • En optimaal geniet… ook als je maar een beperkt budget hebt. 

Dit is waarom Backpackcentrale dé blog is voor backpackers en avonturiers.

Wat jouw plan ook is, reizen is altijd een goed idee. Of je nu gewoon een toffe vakantie zoekt of gelijk jáááren de hort op wilt – Als je wilt reizen moet je dat doen.

Maarja…

Waar begin je in hemelsnaam?

Zeker als je een grote reis aan het plannen bent, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Logisch, een reis van een paar maanden of jaren is toch net even anders dan een weekje Kreta.

Je moet keuzes maken, gaat twijfelen, wilt misschien teveel en het liefst eigenlijk alles. Welke landen bezoek ik wel? Wat is een handige route? Hoeveel kost mijn reis? Hoe regel ik goedkope vliegtickets? Wat moet ik nog meer regelen? Heb ik alles wel goed geregeld of vergeet ik alsnog iets?

Het zijn allemaal vragen die door je hoofd spoken als je zelfstandig gaat backpacken. Daarom lees je op Backpackcentrale alles wat je moet regelen voordat je vertrekt. Van het plannen van een route tot het regelen van een verzekering. En van het overwinnen van je angsten tot het vinden van de beste vliegtickets voor jouw reis.

Direct beginnen met het plannen van jouw droomreis? Dat kan hier. 

Maar daar houdt het niet op…

Bij Backpackcentrale gaan we namelijk een stapje verder om ervoor te zorgen dat jij jouw droomreis beleeft. Daarom hebben we ook een uitgebreide reisgids  geschreven voor backpacken in Australië en Azië.

Als geld voor jou een issue is hebben we ook nog de budgetbijbel met meer dan 50 tips over hoe je veel goedkoper kunt reizen. 

Deze gidsen kun jij allemaal gratis downloaden.

Daarnaast krijgen onze gastbloggers ook een vergoeding voor de artikelen die ze schrijven. Niet omdat we daar echt geld voor hebben, maar gewoon omdat we het belangrijk vinden dat jij de leukste tips kan blijven lezen.

We geloven namelijk in het delen van informatie zodat jij beter, langer en goedkoper kunt reizen. Als we bij elk artikel, mailtje of gesprek commerciële belangen moeten afwegen dan is er natuurlijk geen lol meer te beleven.

We geloven erin dat als we jou zo goed mogelijk helpen en jou daarna de mogelijkheid bieden om iets terug te doen, jij dat misschien wel overweegt. Hoe dat precies werkt kun je lezen op deze pagina vol liefde.