• Menu
  • Menu

Over Backpackcentrale

Hi, wij zijn Justin & Maxine. Met een gecombineerde 9 jaar fulltime reiservaring, 5 grote wereldreizen en meer dan 70 stempels in ons paspoort, snappen we de uitdagingen die komen kijken bij het voorbereiden van een reis.

Bij Backpackcentrale onderscheiden we ons niet met gefilterde insta’s en kijk-ons-eens-cool-zijn-verhalen. Reizen is van zichzelf al mooi genoeg. Wij schrijven simpelweg eerlijke adviezen zodat jij leuker, langer en goedkoper kunt reizen. 

Backpackcentrale is een platform voor enthousiaste avonturiers, first-time backpackers en gelouterde globetrotters. Voor de reislustigen die meer willen zien van de wereld dan de schoolbanken, kantoortuin en de dagelijkse route naar werk. Voor de mensen die dromen van grootse avonturen, onmogelijke verhalen en een leven waarin jij de baas bent.

Dus of je nu een ‘korte reis’ van drie weken aan het plannen bent of er gelijk een paar jaar tussenuit knijpt, bij Backpackcentrale ben je aan het juiste adres.

Hoe wij jou kunnen helpen

Het moeilijkste gedeelte van reizen is de voorbereiding. Dat is waar je de keuzes maakt die de kaders scheppen voor je reis, en waarbinnen jij het wel of niet naar je zin gaat hebben. Die voorbereiding is vaak stressvol, chaotisch, onoverzichtelijk en eigenlijk vraag je jezelf steeds af: waar doe ik goed aan en moet ik überhaupt wel gaan?

Wij denken dat we je het beste kunnen helpen tijdens die voorbereiding door met je mee te denken. Dat kan gaan over praktische zaken zoals reisverzekeringen of vliegtickets, maar ook over leuke bestemmingen of andere reisinspiratie, hoe het is om in je eentje rond te reizen of om te werken in het buitenland . Wat je plan ook is, we hopen je handvatten te geven waarmee je een goede keuze kunt maken, optimaal gaat genieten en niet achteraf pas bedenkt dat je het eigenlijk anders had moeten doen.

Wij geloven erin dat wanneer je mensen helpt, dat vanzelf weer bij je terugkomt. Bovendien hebben wij zóveel gratis tips gekregen van andere reizigers dat we ook iets terug willen doen. En daarnaast, we vinden het ook gewoon veel te leuk om over reizen te praten :-).

Verdienen wij er dan helemaal niks aan? Misschien niet, misschien wel. Het ligt eraan. Als je ons advies kunt waarderen kun je zonder extra kosten voor jou besluiten om in zee te gaan met de bedrijven die wij aanraden of bijvoorbeeld je overnachtingen te boeken via onze link naar booking.com. Maar goed, kijk eerst maar of je iets aan onze tips hebt ;).

Wil je samenwerken met Backpackcentrale?

Bij Backpackcentrale staan onze lezers en (toekomstige) reizigers voorop en wij delen uitsluitend eerlijke adviezen. Wij willen onze lezers helpen om langer, leuker en goedkoper te reizen. Als jouw organisatie datzelfde doel heeft of onze lezers op een andere manier kan helpen, dan kunnen we vast een leuke manier vinden om samen te werken. Stuur dus gewoon een mailtje naar info@backpackcentrale.nl met een leuk voorstel en wie weet wat voor deuren we voor elkaar kunnen openen.

Lijkt het je leuk om te bloggen voor Backpackcentrale?

Heb jij net een toffe reis gemaakt en lijkt het je leuk om jouw tips te delen met andere reizigers? Of woon je ergens en weet je heel veel van een bepaalde plek? Word dan gastblogger en help mee om meer reizigers enthousiast te maken voor de plekken die jij zo mooi vindt!

Contact 

Heb je een vraag over je reis of wil je om een andere reden contact opnemen? Stuur ons gewoon een mailtje: info@backpackcentrale.nl