• Menu

Over Backpackcentrale

Backpackcentrale is een platform voor enthousiaste avonturiers, first-time backpackers en gelouterde globetrotters. Voor de reislustigen die meer willen zien van de wereld dan de schoolbanken, kantoortuin en de dagelijkse route naar werk. Voor de mensen die dromen van grootse avonturen, onmogelijke verhalen en een leven waarin jij de baas bent.

Ja echt, voor dat soort superhelden schrijven wij sinds 2015 onze tips.

Maar bij Backpackcentrale onderscheiden we ons niet met gefilterde insta's, kijk-ons-eens-cool-zijn-verhalen en andere poeha. Reizen is van zichzelf al mooi genoeg. Wij schrijven simpelweg eerlijke adviezen zodat jij leuker, langer en goedkoper kunt reizen. Gewoon, omdat we reizen mooi vinden. Dus of je nu een ‘korte reis' van drie weken aan het plannen bent of er gelijk een paar jaar tussenuit knijpt, bij Backpackcentrale ben je aan het juiste adres.

Lijkt het je leuk om te bloggen voor Backpackcentrale?

Heb jij net een toffe reis gemaakt en lijkt het je leuk om jouw tips te delen met andere reizigers? Of woon je ergens en weet je heel veel van een bepaalde plek? Word dan gastblogger en help mee om meer reizigers enthousiast te maken voor de plekken die jij zo mooi vindt!

Wil je samenwerken met Backpackcentrale?

Bij Backpackcentrale staan onze lezers en (toekomstige) reizigers voorop en wij delen uitsluitend eerlijke adviezen. Wij willen onze lezers helpen om langer, leuker en goedkoper te reizen. Als jouw organisatie datzelfde doel heeft of onze lezers op een andere manier kan helpen, dan kunnen we vast een leuke manier vinden om samen te werken. Stuur dus gewoon een mailtje naar info@backpackcentrale.nl met een leuk voorstel en wie weet wat voor deuren we voor elkaar kunnen openen.

Contact 

Heb je een vraag over je reis of wil je om een andere reden contact opnemen? Stuur ons gewoon een berichtje:

Mail: info@backpackcentrale.nl