• Menu
  • Menu

Budget & sparen voor een wereldreis

Don’t save what is left after spending, but spend what is left after saving. – Warren Buffet

Sparen voor jouw droomreis kan een grote opgave lijken, hoe krijg je immers al dat geld bij elkaar?Eigenlijk heel simpel… Je moet over een bepaalde periode minder uitgeven dan dat je binnen krijgt.

Des te meer je elke maand kunt sparen, des te sneller je op reis kunt. Maar hoeveel geld heb je eigenlijk nodig? Hoeveel kost een wereldreis?

Om je op weg te helpen vind je hieronder drie blogposts die je helpen bij het sparen voor jouw wereldreis.  Ze helpen je om een spaarplan op te stellen en om die eerste stap te zetten.

Onthoud dat het niet uitmaakt hoe weinig je kunt sparen. Zolang je elke maand een beetje spaart komt jouw droomreis steeds dichterbij.

Blogs die helpen bij budget & sparen voor jouw droomreis

Hoeveel kost een wereldreis? De ultieme gids om een realistisch budget te maken voor jouw reis. 

Reizen zijn er in alle soorten en maten. In dit artikel lees je hoe je een realistische schatting kunt maken van hoeveel geld je nodig hebt voor jouw reis.

Een eenvoudig stappenplan om te sparen voor een lange reis

Sparen is niet zo heel moeilijk als je de juiste keuzes maakt en het écht wilt. Hier lees je hoe je met een aantal aanpassingen wel een paar honderd euro per maand kunt besparen.

30 redenen dat jij heus wel genoeg geld hebt om te gaan backpacken

Ben jij zo’n persoon die constant zegt: ik wil wel, maar ik heb het geld er niet voor? Dan helpt dit je misschien. Wedden dat je namelijk meer geld hebt dan je denkt? Je moet het alleen even zien.

Meer regelen voor jouw reis? Ga terug naar het overzicht van de ultieme reisplanner