• Menu

Kun Je Nha Trang Echt Beter Overslaan?

Veel backpackers in Vietnam zullen je vertellen dat je Nha Trang beter kunt overslaan. Het zou er immers vol zitten met Russische vakantiegangers en daarnaast is er maar weinig te zien.

Ze praten over winkels met Russische letters op de voorkant. Russische menukaarten en proppers die je in het Russisch aanspreken. Misschien niet helemaal de bedoeling als je naar Vietnam bent gekomen.

Het strand is er misschien wel fijn, maar het is er ook rammend druk. Deze backpackers vertellen je dat je veel beter naar Hoi An kunt gaan. Of natuurlijk rechtstreeks naar Dalat als je in zuidelijke richting reist.

De hamvraag is dan natuurlijk…is dat allemaal waar?

Is Nha Trang echt zo slecht als mensen je doen geloven?

Het antwoord is ja.

Elke minuut die je daar doorbrengt is er eentje teveel.

Einde bericht.

De leukste slaapplekken van Nha Trang
(maar ver verwijderd van het centrum)

We Think You'll Jungle Beach

Eén tip voor Nha Trang: skip Nha Trang. Veel beter kun je stoppen bij Jungle Beach, ongeveer één uur ten noorden van Nha Trang. Daar slaap je namelijk in simpele bamboe hutjes op een strand dat bijna helemaal alleen van jou is. De prachtige natuur en de rust is waar je hiervoor komt en het zal je niet teleurstellen.

Bekijk prijs op Booking.com

We Think You'll Also Vietnam Backpackers Hostels – Ninhvana

Iets dichter in de buurt van Nha Trang – maar ver genoeg verwijderd van toeristische centrum – vind je dit backpackers resort met een privéstrand en superchill zwembad! Ideaal om een paar dagen te relaxen, feesten en mensen te ontmoeten. Vergeet je credit card niet of neem genoeg cash mee. Er zijn hier geen ATM’s!

Bekijk prijs op Booking.com

 

Vond je dit bericht ook zo waardevol? Logisch, like ‘m maar even dan.