• Menu

Kun Je Nha Trang Echt Beter Overslaan?

Veel backpackers in Vietnam zullen je vertellen dat je Nha Trang beter kunt overslaan. Het zou er immers vol zitten met Russische vakantiegangers en daarnaast is er maar weinig te zien.

Ze praten over winkels met Russische letters op de voorkant. Russische menukaarten en proppers die je in het Russisch aanspreken. Misschien niet helemaal de bedoeling als je naar Vietnam bent gekomen.

Het strand is er misschien wel fijn, maar het is er ook rammend druk. Deze backpackers vertellen je dat je veel beter naar Hoi An kunt gaan. Of natuurlijk rechtstreeks naar Dalat als je in zuidelijke richting reist.

De hamvraag is dan natuurlijk…is dat allemaal waar?

Is Nha Trang echt zo slecht als mensen je doen geloven?

Het antwoord is ja.

Elke minuut die je daar doorbrengt is er eentje teveel.

Einde bericht.

De leukste slaapplekken van Nha Trang
(maar ver verwijderd van het centrum)

We Think You'll Jungle Beach

Eén tip voor Nha Trang: skip Nha Trang. Veel beter kun je stoppen bij Jungle Beach, ongeveer één uur ten noorden van Nha Trang. Daar slaap je namelijk in simpele bamboe hutjes op een strand dat bijna helemaal alleen van jou is. De prachtige natuur en de rust is waar je hiervoor komt en het zal je niet teleurstellen.

Bekijk prijs op Booking.com

We Think You'll Also Vietnam Backpackers Hostels – Ninhvana

Iets dichter in de buurt van Nha Trang – maar ver genoeg verwijderd van toeristische centrum – vind je dit backpackers resort met een privéstrand en superchill zwembad! Ideaal om een paar dagen te relaxen, feesten en mensen te ontmoeten. Vergeet je credit card niet of neem genoeg cash mee. Er zijn hier geen ATM’s!

Bekijk prijs op Booking.com

 

Vond je dit bericht ook zo waardevol? Logisch, like ‘m maar even dan.

Reis aan het voorbereiden? Dit zijn onze tips!

Je kunt veel tijd en geld besparen door in de voorbereiding op je reis slimme keuzes te maken. Hieronder geven wij je een aantal van onze favoriete tips om beter voorbereid op reis te gaan en geld en tijd te besparen.

Vraag een WISE Borderless Card aan 

Wil je niet teveel betalen als je betaalt of geld opneemt in het buitenland? Met een Wise Borderless account krijg je de beste wisselkoers. Scheelt zo een paar tientjes per reis!

Koop je reisspullen bij Decathlon 

Voor elke reis maken wij een (virtueel) tripje naar de Decathlon om reisspullen te kopen. Ze hebben praktisch alles, het is goedkoper dan bij de big brands en de kwaliteit is top!

 

JoHo Advies & Donateurskorting

JoHo helpt met persoonlijk advies over reisverzekeringen en geeft hun donateurs tot 30% korting op backpacks en andere reisbenodigdheden.

Zorg dat je goed verzekerd op pad gaat

Om je te helpen bij je keuze hebben we de handige verzekeringswijzer gemaakt, maar in het kort kunnen we je het volgende zeggen:

Nog meer aanraders voor jouw reis

Skyscanner
Vind hier de goedkoopste vliegtickets

Booking.com
Beste aanbod van hotels en hostels wereldwijd

Hostelworld
Veel hostels en soms goedkoper dan booking.com

Sunny Cars 
Auto huur zonder eigen risico en gedoe. Gewoon heel relaxt.

De bovenstaande links zijn affiliatelinks. Dat betekent dat wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine vergoeding krijgen als je iets koopt via de links. Mocht je dat doen, weet dan dat we je heel erg waarderen :-).